Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij, Anne-Marije Peelen en Leonore Heukelom, zijn beiden gezondheidszorg psycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut (differentiatie kinder- en jeugd). Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben zijn we onze eigen praktijk gestart. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarin het persoonlijk contact met de cliënten en elkaar voorop staat.

We hebben als psycholoog ervaring opgedaan bij:
– Medisch Kleuterdagverblijf
– Boddaert
– Bascule
– Raad voor de Kinderbescherming
– Justitiële Jeugdinrichting Teylingereind
– Nederlands Instituut Forensische Psychologie en Psychiatrie en
– Forensisch Consortium Adolescenten

Tevens geven wij les aan het RINO Amsterdam aan GZ-psychologen in opleiding en bieden wij supervisie aan GZ-psychologen in opleiding.

Studentpraktijk Amsterdam vindt het belangrijk om psychologen en orthopedagogen de ruimte te bieden zich verder te ontwikkelen. Daarom heeft Studentpraktijk Amsterdam opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog en Psychotherapeut.

Hannah van der Linde

Hannah van der Linde is werkzaam als GZ-psycholoog in opleiding (differentiatie kinder- en jeugd). Zij heeft hiervoor bij de Bascule gewerkt.

Lara ten Have

Lara ten Have is werkzaam als GZ-psycholoog (differentiatie kinder- en jeugd). Lara heeft ook als psycholoog bij de Bascule gewerkt.

Rosa Norp

Rosa Norp is werkzaam als GZ-psycholoog (differentiatie volwassenen). Rosa heeft ervaring opgedaan in de forensische jeugdzorg.

Marga Bootsma

Marga Bootsma werkt als office-manager. Zij heeft hiervoor ook als office-manager gewerkt.

Inger van der Kooij

Inger van der Kooij is werkzaam als GZ-psycholoog (differentiatie kinder- en jeugd). Daarnaast heeft Inger een promotieonderzoek gedaan naar kindermishandeling aan het Academisch Medisch Centrum (AMC).

Marit Roos

Marit Roos is werkzaam als GZ-psycholoog (differentiatie kinder- en jeugd). En ook Marit heeft hiervoor als psycholoog bij de Bascule gewerkt.

Yvette Nijhuis

Yvette Nijhuis is werkzaam als GZ-psycholoog (differentiatie volwassenen). Op dit moment volgt zij een opleiding tot psychotherapeut. Zij heeft hiervoor bij Inforsa gewerkt.

Onze praktijk

Aanmelden voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek kunnen wij het beste beoordelen welke behandeling het meest geschikt is.

Vragen voor de Studentpraktijk?

Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.