Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij, Anne-Marije Peelen en Leonore Heukelom, zijn beiden gezondheidszorg psycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut (differentiatie kinder- en jeugd). Na bij verschillende instellingen gewerkt te hebben, zijn we onze eigen praktijk gestart. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarin het persoonlijk contact met de cliënten en elkaar voorop staat.

We hebben als psycholoog ervaring opgedaan bij:
– Medisch Kleuterdagverblijf
– Boddaert
– Bascule
– Raad voor de Kinderbescherming
– Justitiële Jeugdinrichting Teylingereind
– Nederlands Instituut Forensische Psychologie en Psychiatrie en
– Forensisch Consortium Adolescenten

Tevens geven wij les aan het RINO Amsterdam aan GZ-psychologen in opleiding en bieden wij supervisie aan GZ-psychologen in opleiding.

Studentpraktijk Amsterdam vindt het belangrijk om psychologen en orthopedagogen de ruimte te bieden zich verder te ontwikkelen. Daarom heeft Studentpraktijk Amsterdam opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog en psychotherapeut.

Hannah

Hannah werkt sinds 2018 voor de praktijk en is werkzaam als GZ-psycholoog. Zij heeft hiervoor bij de Bascule gewerkt.

Kerstin

Kerstin is werkzaam als GZ-psycholoog en volgt de opleiding tot psychotherapeut. Zij werkt sinds 2020 voor de praktijk en heeft hiervoor bij de Opvoedpoli gewerkt.

Anouck

Anouck is in april 2021 bij onze praktijk gestart en is werkzaam als psycholoog en volgt de opleiding tot GZ-psycholoog. Zij heeft hiervoor gewerkt bij Psychologenpraktijk Kuin.

Nynke

Nynke is orthopedagoog/ psycholoog en is daarnaast in opleiding tot GZ-psycholoog. Nynke werkt sinds 2021 voor onze praktijk. Daarvoor heeft Nynke bij de Opvoedpoli gewerkt.

Eline

Eline is werkzaam als psycholoog. Ze werkt sinds begin 2023 voor de praktijk. Hiervoor heeft ze bij De Testpsycholoog als diagnosticus en behandelaar.

Shanshan

Shanshan zal per juli 2023 als psycholoog onze praktijk komen versterken. Ze heeft recent de Masteropleiding Forensic Psychology afgerond en ervaring opgedaan tijdens stages bij Forensische Formatie Levvel en Onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg.

Hanna

Hanna komt ons team vanaf januari 2024 versterken. Hanna is sinds 2020 werkzaam als orthopedagoog. Voordat ze bij Kinder- en Studentpraktijk Amsterdam kwam werken heeft zij bij de Opvoedpoli/Ihub gewerkt als behandelaar. Vanaf april 2024 start zij, naast haar werk als behandelaar bij onze praktijk, de opleiding tot GZ-psycholoog.

Debbie

Debbie is sinds begin 2022 onze ‘duizendpoot’/ office manager voor de praktijk. Debbie heeft jarenlang in diverse leidinggevende rollen bij Stayokay gewerkt. Als je belt of mailt naar de praktijk is zij het vaste aanspreekpunt. Ze is BHV-er en vertrouwenspersoon binnen de praktijk.

Marrit

Marrit werkt sinds begin 2021 voor de praktijk en is werkzaam als GZ-psycholoog. Zij was eerder werkzaam bij de Opvoedpoli. Ze is in opleiding tot psychotherapeut. Marrit is BHV-er binnen de praktijk. 

Sophie

Sophie is sinds 2022 werkzaam als orthopedagoog-generalist/ psycholoog in onze praktijk. Daarnaast volgt ze de opleiding tot psychotherapeut.

Isis

Per mei 2023 is Isis werkzaam als orthopedagoog in onze praktijk. Ze heeft ervaring opgedaan tijdens stages bij Praktijk LeerZo! en Jongeren Service Punt West. Ook heeft ze enkele jaren als zorgcoördinator voor het Leger des Heils gewerkt.

Ilse

Ilse is werkzaam als psycholoog en werkt sinds begin 2022 voor onze praktijk. Ilse heeft hiervoor gewerkt bij Psycholoog op afstand en Bureau Jeugdzorg Haaglanden. Ze is in opleiding tot psychotherapeut.

Machteld

Machteld werkt sinds 2022 voor onze praktijk en is werkzaam als orthopedagoog/ psycholoog. Hievoor werkte ze bij De Waag. Machteld is BHV-er binnen de praktijk en start in 2024 de GZ-opleiding. 

Judith

Judith komt de praktijk per september 2023 versterken. Ze is orthopedagoog en GZ-psycholoog en heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Kenter Jeugdhulp. Hiervoor heeft ze ook nog ervaring opgedaan bij  Stichting Kram, GGZ Delfland, Horizon en De Bascule.

Irene

Irene werkt sinds eind 2021 als praktijkmanager voor onze praktijk. Hiervoor heeft zij jarenlang als (interim-) manager bij diverse organisaties in het bedrijfsleven gewerkt.

Onze praktijk

Aanmelden voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek kunnen wij het beste beoordelen welke behandeling het meest geschikt is.

Vragen voor de Studentpraktijk?

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.