Vergoeding

Vergoeding

De vergoeding van behandeling door Studentpraktijk Amsterdam is ondergebracht in de basisverzekering.

Wij bieden behandeling binnen de Basis en Specialistische GGZ. Voor een behandeling die valt binnen de Basis GGZ (BGGZ) geldt dat hooguit 12 sessies worden vergoed. De huisarts heeft bij de doorverwijzing ingeschat dat dit ook voldoende zal zijn. De kosten voor een behandeling binnen de GGZ vallen onder het eigen risico. Studentpraktijk Amsterdam heeft voor zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ een contract met de volgende zorgverzekeraars: DSW/ASR, De Friesland, Caresq, Zorg en Zekerheid en Zilveren Kruis/Achmea. Behandeling van jongeren tot 18 jaar wordt vergoed door de gemeente.

Mochten er meer behandelcontacten nodig zijn dan vergoed wordt binnen de Basis GGZ, dan hanteren wij een variërend tarief van 80 tot 100 euro per uur,  afhankelijk van de opleidingsachtergrond van uw therapeut. Mocht er geen sprake zijn van een diagnose of als u de behandeling zelf wilt betalen, dan geldt hetzelfde tarief.

No show
Sessies waarop u niet verschijnt en waarvoor u niet op tijd heeft afgezegd (korter dan 24 uur voor de afspraak) moet u zelf betalen. De zorgverzekeraar vergoedt geen no show meer. Kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn 50 euro per zitting.

Wij bieden ook behandeling aan kinderen. Zie kinderpraktijkamsterdam.nl.

Aanmelden voor een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek kunnen wij het beste beoordelen welke behandeling het meest geschikt is.

Over ons

Anne-Marije Peelen en Leonore Heukelom

Anne-Marije Peelen en Leonore Heukelom zijn beiden gezondheidszorg psycholoog (GZ-psycholoog) en psychotherapeut (differentiatie kinder en jeugd).

Inger van der Kooij, GZ-psycholoog

Marit Roos, GZ-psycholoog in opleiding

Lisanne ten Hoor, GZ-psycholoog in opleiding

Lara ten Have, GZ-psycholoog in opleiding

Linda Huurman, Basispsycholoog

Whitley Brokking, Office manager

Vragen voor de Studentpraktijk?

Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 020 773 1321. Op de overige dagen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@kinderpraktijkamsterdam.nl. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. In ons privacystatement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.